Összes oldalmegjelenítés

2012. július 1., vasárnap

Este (mit este, hajnali kettőkor, amikor többedszerre felébredtünk a melegre) nedves kézzel jó alaposan megsimogattam mindkét dögöt (nem, nem vizessel, csak nedvessel, alig volt észrevehető).
Fél perc alatt megszáradtak.
A zuhannyal nem próbálkoznék azért náluk :)

Most itt hűsölünk a félsötét szobában, mi és a működő ventilátor.

Nem sokat esznek, kicsit azért aggódom, bár értem a dolgot. Azt meg, hogy mennyit isznak, képtelenség megállapítani, már volt, hogy rajtakaptam őket. Pisi meg van persze. 

Most ezt olvastam: http://whiskas.hu/whiskas/cicagondozas_cikk?id=102, ki is próbálom majd. "Száraztápok etetése esetén viszont azzal, hogy némi meleg vizet öntünk a száraztápra, és hagyunk egy kis időt arra, hogy a szárazeledel felületén lévő ízanyagok leoldódjanak. (Ezeket az ízfokozókat a gyártási fázis legvégén permetezik a még meleg szemcsékre abból a célból, hogy a cicák szívesen elfogyasszák a tápot.) A macskák jó része szívesen lefetyeli fel ezt a jó ízű folyadékot, még mielőtt nekiállna a szárazeleség elfogyasztásának. Így viszont már előre megissza azt a folyadékmennyiséget, amit elvileg a táp elfogyasztása után kellene felvennie. "

1 megjegyzés:

  1. Ilyen melegben normális hogy nagyon keveset esznek. Ha kapnak konzervet, kapjanak most abból többet, többször kis adagot. Kicsit felvizezve. Ha szeretik a kefírt, joghurtot, az is jó folyadéknak.

    VálaszTörlés