Összes oldalmegjelenítés

2011. november 7., hétfő

A Macskáknak vannak kellemes és kellemetlenebb szokásuk is. A kellemes közé sorolom, ahogy pl. Bíborka mindig az ablakpárkány ugyanazon részén nézeget ki a nyolcadikról, vagy ahogy Cinci úgy alszik el, hogy valamelyik első lábát jó előre kinyújtja. Az is izgi, hogy mindig tudják, mikor van hajnali 5, mert akkor kell keserves hangon nyirvákolni a gazdik ajtajában. Ja, ez már a kellemetlenebb szokás :)

A kajájuk mellett még két zoknimat is kivégezték éjszaka, szerencsétlen zoknik ott pihegnek az ebédlőasztal alatt. Ezek szerint kipiszkálódtak a fiókból, gondolom jól meg lettek rágva, dobálták a levegőbe, valahogy kivonszolták őket, párszor még ráugrottak ördögi módon, hát, nincs is félelmetesebb egy macska számára éjszaka, mint egy fiók, tele veszélyesnél veszélyesebb zoknival.

Ja, meg még azt akartam mesélni, hogy Bíbort egyre többet lehet simizni. A fújás nem tud izgatni, neki ez kell, hadd fújjon, biztos erősíti az önbizalmát. Ugyanakkor bújik mindkettőnk kezébe, imádja a simit, de azt se bánja, ha abbahagyjuk.

A másik előrelépés, hogy tegnap rengeteget játszottak a lányok együtt is, magukban is, velünk is. Van három színes szőrlabda és egy alufólia-labda, rengeteget gurítgattam nekik, rohantak utánuk. Van nekik egy csörgős cuccuk (azzal főleg éjszaka játszanak...), meg egy másik huzogatós játék, még Marci cica tulajdona volt régebben, ennek a végére egy játékegeret erősítettünk. Az egeret lecibálták a játékról, de úgy, hogy a farkincája a játékon maradt, a maradékot meg jól megkínozták és bevitték a konyhába. Eszembe jutott a Keresztapa lófejes jelenete, a hideg kirázott.

2 megjegyzés: