Összes oldalmegjelenítés

2011. november 2., szerda

Éjszaka valamiért büntiben voltunk a párommal, legalábbis a Macskák így döntöttek. Persze, ők kialudták magukat a kád alatt (11 órán keresztül voltak ott), nekünk, embereknek mi a francnak, ugye. De ha békén hagytuk őket, ők miért nem tették ezt velünk? :)

Most őszintén, köllött azt a cserepes virágot ledobni a földre? Elnyávognia magát Bíborkának közvetlenül mellettem úgy hajnali fél kettőkor? A könyvespolcról parkettára ugrálni? Vaksötétben hirtelen rámászni a lábfejemre és kirohanni? Számítottam rá, hogy egyéb kínzóeszközöket is alkalmazni fognak a bandázás közben, mondjuk lámpával a szemünkbe világítanak és úgy kell vallomást tennünk, hogy hol a konzerv, vagy törülközőt rágnak és megcsikordul a foguk közben, de ennyire nem voltak kegyetlenek.

Hozzátartozik a dologhoz azért, hogy ritka jókat röhögtem rajtuk a sötétben, úgyhogy kaptak reggelit, megkapták a reggeli alapos simit is, és lementek alfába. Porszívózzak egyet? :)

Bandázásról jut eszembe: http://www.youtube.com/watch?v=mOS8_ekgsno


4 megjegyzés:

  1. Jihííí, de jó kis blog! Kedvencek közé mentve! Sok sikert a közös jövőhöz, ahol Ti szánalmas alattvalók lesztek csak... :D
    A cicusok csodaszépek amúgy, de a szemük sem áll jól, én aggódnék a helyedben...:)
    És külön öröm, hogy kint van Jolimoli blogom is oldalt az ajánlóban :)
    Simone Lewis

    VálaszTörlés
  2. Szia, köszi a biztatást! :)

    Remélem, a lábszárad kezd helyrejönni, mi itt még nem tartunk, de ahogy olvaslak, hasonló észjárása van a macskáinknak. Ezeket erre képzik ki, az már biztos :)

    VálaszTörlés
  3. Az a cserepes virág öngyilkos lett. Szegény kicsi cicácskák ilyen borrrrrzasztó látványnak voltak kitéve. Csoda ha sikoltoznak egy kicsit?

    VálaszTörlés
  4. Hm. Ez teljesen más színt ad a történetnek.
    :))

    VálaszTörlés