Összes oldalmegjelenítés

2013. augusztus 28., szerda

Csakúgyposzt

Mivel lassan két éve gyűrjük egymást a csajokkal, nyugodt szívvel mondhatom, hogy ki- és megismertük, uram bocsá megszerettük egymást. Ennek egyik iránya (tőlem feléjük) az első pillanatban kialakult, ők kicsit döcögtek még ezen az úton :)
Imádom a szertartásaikat, hogy pontosan tudom, amikor hazaérünk, Bíborka az ebédlőasztalon fog várni, Cinci az egyik széken. Pontosan tudom, hogy reggel melyikőjük fekszik a kanapé bal oldalára, melyik a jobb oldalára (köztük ülök én). Azt is, hogy Cinci este, lámpaoltás után feljön mellém az ágyba és károg, pár perccel később Bíborka végiggyalogol a párnánkon, le, mellém, az ágy mellé, és rágni kezdi a kezemet.

Cinci nehezebb falat volt és marad mindig, mint a Jómadár. Bíborka sokkal bátrabb, kezdeményezőbb, ugyanakkor nem annyira sokáig tart a ragaszkodása, egy idő után megunja a simit és elmegy valamit megrágni. Cinci a mai napig megijed egy hirtelen mozdulattól, a villámlástól, a hangosabb dolgoktól, viszont órákig mellettem ül, és simogattatja magát. 

Bíbor a legtöbbször ilyen nőcisen ül :)


Ez meg a nyári dögmelegben készült még, a hajnali 38 fokos hűsöléskor :) 


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése