Összes oldalmegjelenítés

2012. október 26., péntek

FIGYELEM!! Sajnos gazdi kerestetik...

Gödöllőn hamarosan két cicának nem lesz otthona :(((

Gyönyörűek, ezt tudom. Nincsenek ivartalanítva. Ezt is tudom, és azt is, hogy így kisebb az esélyük. 
Barátságos gyönyörűségek, egy fiú, egy lány. A fiú gyönyörű cirmos, olyan szép husi, az álla alatt fehér foltocska. A kislány olyan kis pihekönnyű szépség, csajos. Tényleg nagyon barátságosak. Kertben éltek eddig, de sajnos családi okok miatt költözés várható hamarosan, az új helyre csak egy cicát tud vinni a gazdi, a testvérpár anyját. 

Ez a kép nyári, majd lesz frissebb is. 

BÁRMILYEN ötletet, tanácsot várnánk, hátha olvassa még valaki ezt a blogot :)
Leginkább gazdit keresnénk...

Ha volna még négy szobánk... de nem van :(


3 megjegyzés:

  1. Hello!

    Ötlet: A mi macskánk nem bírta ki a költözést!
    Csak és kizárólag a területükhöz ragaszkodnak, a miénk a 3.-ról akart kiugrani minden nap hogy hazamehessen a kedvenc utcájába ahol korábban laktunk , és panelban lakva pániksokkot kapott ..tehát meg akart fulladni , zihálva vette a levegőt és mániákusan kereste a kiutat szegény. Végül megkértünk egy ottlakót hogy fogadja be mert a cica belehal pár nap alatt a fájdalomba, ha meg nem hal bele akkor beleőrülnek!!! Inkább akkor el kell altatni! A mi macskánk egyébként fiatal cicus , kb 2,5 évig laktunk vele.
    Van ilyen macskáknak való hormon spray is ami otthonossá teszi az új lakást számára(nem mondom hogy használ , mert ennél az ismerősnél is kereste a kiutat de ablakba kitettük és látta hogy ez még mindig ugyanaz az utca ahol ő megszokta, csak egy kicsit arrább van a ház :) Meg is szokta a lépcsőházi járkálást is az első emeletre de kellett egy 3 hónap hogy otthonosan mozogjon.

    Sok sikert ! És majd érdekelne mi lett velük :)

    Üdv:
    T. Gábor

    VálaszTörlés
  2. Szia! Köszi a választ.

    Hát ők ugye nem a mi cicáink, párom rokonánál laktak, de sajnos családi ok miatt a rokon elköltözik a családi házból. Néztem Gödöllőn, van valami állatmenhely, még őket is megpróbáljuk, de az sem az igazi :(

    Hozzáteszem, a mi bohócaink is utcai cicákok voltak, igaz, az egyikük egy, másikuk kb. fél éves koráig, aztán kellett két macska- és hörcsögimádó, imádnivaló és elvetemült ember, Anikó és Moni, akik átmenetileg befogadták őket, amíg tavaly ilyenkor hozzánk kerültek. Panelba. Semmi bajuk. Sőt. Spray nélkül is ment a dolog. Valószínűleg az átmeneti otthon az utca és az új lakásuk közt lehetett itt a kulcs, nem tudom. Meg a szeretet, meg a türelem.

    Egyelőre tényleg nincs ötletem se, hogyan tovább, gondolom, az állatmenhelyek is dugig vannak :(

    Ezek szerint most nincs is macskátok?

    Kata

    VálaszTörlés
  3. +Számtalan korábbi kóbor él elégedetten lakásban. Persze odafigyelés kell ésw sok türelem, foglalkozás.
    És tény, hogy nem mindegyik macska tudja megszokni. De a legtöbb igen.

    VálaszTörlés