Összes oldalmegjelenítés

2012. augusztus 11., szombat

No. Megmaradnak a macskák :)

Cincinek mintha picit pirosabb volna a torka, mint kellene, hogy legyen, de egyáltalán nem veszélyes, azt mondta a dokinéni, nem is köhög (próbálta megköhögtetni), semmi vész, fene tudja, mi lehet. Fura, se hideg vizet, se hideg kaját nem szokott kapni, hát ez van, lehet, hogy sokat ordibált mostanában. Mint az úton, meg a dokinál, azért ott megjött ám a hangja. Kapott oltást, és mindketten kaptak féreghajtást. Cinci végig halottnak tetette magát :) Bíbornak kenegetni kell még az ínyét, még nem szép, de ezt leszámítva ő is rendben van teljesen. Nyolc kiló szőrt elhullajtottak a tortúra során :) 

A két hős már itt piheg, kaptak vigasztaló jutifalit, meg royalcanint.
Meg játékegeret és labdát, mert furcsán fogynak, szerintem Bíborka behordozza őket a kád mögé.

4 megjegyzés:

  1. Ja, kapott valami szert azért a torkára, a gyáva, lágyszívű gazdi feladata lesz, hogy naponta beadja, állítólag macskabarát ízű lötty. Majd megkérjük a keményszívű, határozottabb férficselédet, végezze el ő a feladatot, ma is ő pakolta be őket a hordozóba seperc alatt :)

    VálaszTörlés
  2. Ha ízlik neki, még be is vágódsz nála :-)

    VálaszTörlés
  3. Minden orvosozásnál szőrt köpök. Az összes ruhadarabom és testhajlatom vastagon tele lesz. Utána azt várom, hogy kopaszmacskát szedek elő itthon de marad rajtuk is.

    VálaszTörlés
  4. Ez a "Cinci halottnak tetteti magát" amúgy nem az én dumám, a dokinő mondta, nevettünk is :) Cinci szabályosan a hordozó aljára tapadt, "c" betűbe összegömbölyödve, tök jó birkózó válhatna belőle.

    ÖÖÖ Bíbornak nem sikerült a "b" betű :)

    VálaszTörlés