Összes oldalmegjelenítés

2011. november 22., kedd


Lassan egy hónapja lakunk együtt a két macskával, kezdjük őket kiismerni (ja, a Multifilteres doboz oka, hogy még mindig nem pakoltunk ki teljesen. Tényleg.).

Bíborka imád a kidobandó virágomon feküdni, ami amúgy főleg azért lett kidobandó, mert rajta szeret feküdni, bár örököltük az előző tulajtól. Zörög, szerintem szúr is, de száradó leveleken feküdni valóban jobb érzés lehet, mint egy nagy, puha párnán. Cinci párnamacska inkább, főleg, ha valamelyikőnk szintén a kanapén alszik, most épp a négy lába egymás mellett, a füle összegyűrve, úgy fekszik, néha csámcsog egyet :) Béke van, végtelen.

Olyan még nem fordult elő, hogy alomtakarítás után ne fáradjon be azonnal a toalettre valamelyik hölgy "bepúderezni az orrát", ma ezt hajnalban duplán teljesítették a lányok. Jó, én is tiszta vécén szeretek ülni, oké. De akkor is. Ezen kívül kísérteties összefüggést tapasztaltunk a két gazdi étkezésének időpontja és a macskák székelési ingere között.

Bíbor tényleg iszonyú kíváncsi cica, mindent meg kell néznie, ha valamelyikőnk a fürdőszobában van, vagy a wc-n (csak ezeknek csukjuk az ajtaját), két lábra áll és kaparja az ajtót, és nem moccan addig, amíg nem jövünk ki onnan. Az előbb a laptopot szagolgatta, pechére épp hanggal frissült az Avast vírusírtóm, nem tetszett neki. Ilyen helyzetekben szokott taslit kapni Cincitől, aki flegmán nézi a történetet :)

A zacskós kaja a nap fénypontja(i).
Whitney Houston és Mariah Carey elbujdokolnának szégyenükben, ha hallanák, amit ezek nyivákolnak és táncolnak kaja előtt. Kicsit hamis ugyan, majd még képezzük őket. Éjjelente néha látunk egy-egy macskasziluettet az ágynál, még kelletik magukat, de pár hét, és biztosan kitúrnak bennünket a meleg ágyból.

4 megjegyzés:

  1. Nagyon örülök, hogy Cincivel és Bíborral ilyen szépen összeszoktatok. Már igazi kedvenc cicaként viselkednek a lányok :-) Szerintem se kell már sok idő az ágyba bújáshoz, csak az a kérdés, Ti is ráfértek-e majd a ágyra :-)))

    VálaszTörlés
  2. Szerintem ideje nagyobb ágy után nézni :-)

    VálaszTörlés
  3. Persze, aztán jön a külön szoba, külön lakás, külön autó :)
    Hát, remélem, hamarosan ágyban dorombolásról is be tudok számolni!

    VálaszTörlés
  4. Az meg alapvető, hogy a macska akkor megy tojni, mikor a gazdi leül enni.
    Pár év és míg a falatot megrágod egy fintor nélkül kitakarítod az almot :-)

    VálaszTörlés